Hvad er livet uden chokolade?
Nå, men livet med chokolade er lidt dyrt. Og så skal du være varsom med den, når den er købt for en mindre formue. Varm den op i vandbad. Hurtigt op på 40-45 grader, opløs evt. resterende klumper væk fra vandbadet. Bland hurtigt med resten af ingredienser. Over i en form og vent.
Den skal ikke være opvarmet længe og den må ikke blive for varm. Så bliver den hvid og grim. Du kan ikke blande med hvad som helst, for så skiller den og bliver sær. Den er totalt diva. Kan ikke leve med den, kan ikke leve uden…
Sukkerfri chokolade
Ingredienser
- 50 g kakaosmør
- 15 g flor-erytrithol
- 15 g usødet kakao
- et drys meget fint salt
Instruktioner
- Smelt kakaosmør i et vandbad (men lad ikke temperaturen stige til mere end 40-45 grader)
- Sigt resten af ingredienserne og rør det i kakaosmørret.
- Hæld chokoladen i forme og køl dem hurtigt i køleskabet (erytritholen vil gerne bundfælde sig – det vil vi ikke så gerne)
Ernæringsfakta
Sukkerfri chokolade
Portioner: 18
Mængde Per Portion: 5g
|
||
---|---|---|
Kalorier | 28 | |
% Daglig Værdi* | ||
Fedt i alt 3 | 4.6% | |
Mættet Fedt | 0 | |
Transfedt | ||
Kolesterol | 0 | |
Natrium | 0 | |
Kulhydrater i alt 0 | 0 | |
Kostfibre | 0 | |
Sukker | ||
Protein 0 |
Vitamin A | Vitamin C | |
Kalcium | Jern |
* Daglige Procent Værdier er baseret på en 2.000 kalorie kost. Dine daglige værdier kan være højere eller lavere, alt efter dine kalorie behov.
Diet.dk
Seneste kommentarer