Brødcrawing sker også i low-carb-land. Så kan man hurtigt lige smide lidt ingredienser i en kop og sende det en hurtig tur i microbølgeovnen. Resultatet minder meget om brød, om end en lidt skarp bolle. Men så læg lidt smør og pålæg på – måske lidt sukkerfri marmelade – inden du vender tilbage til rigtig mad.
Bolle i microbølgeovn
Forberedelsestid: 5 minutter
Tilberedningstid: 1 minutter
Portioner: 1
Det skal du bruge:
1 tsk kokosolie
25 g mandelmel
1 æg
1 tsk bagepulver
lidt salt
Sådan gør du:
Lun kokosolien kort i microvnen (hvis den ikke allerede er flydende)
Tilsæt ægget og så de tørre ingredienser og rør det godt sammen
Bag i microovnen i cirka 1 minut (750W)
Vip bollen ud af formen og lad dampe lidt af inden den nydes
Næringsindhold pr. 100g:
321 kcal
2 g. kulh.*
15 g. protein
17 g. fedt
2 g. kostfibre
Just for the record: Når der indgår en sødemiddel af polyoler i opskriften, er de ikke her medtaget som en kulhydrat. På sødemidlets emballage betragtes det som en kulhydrat.