Det tager kun lige et øjeblik at røre de her ting sammen og sætte dem på en bageplade, og så har du kage. De er crunchy og smagfulde. Har du ikke den essentielle olie, så er den i denne sammenhæng ikke så essentiel – de bliver gode også uden olien, for kokos har en god smag i sig selv.
Det skal du bruge:
50 g smør
200 g kokosmel
100 g erytritol
vanilje
5 dråber mandarin essentiel olie
4 æggehvider
Sådan gør du:
Bland alle ingredienser i en gryde over middel varme indtil smørret er smeltet og dejen er en ensartet masse (så godt som kokosmelet tillader det naturligvis).
Læg bagepapir på bageplader. Sæt med to små skeer dejen i små toppe på bagepladerne.
Bag ved 200 grader i ca. 12 minutter.
Næringsindhold pr. 100g:
408 kcal
4 g. kulh.*
5 g. protein
40 g. fedt
0 g. kostfibre
Just for the record: Når der indgår en sødemiddel af polyoler i opskriften, er de ikke her medtaget som en kulhydrat. På sødemidlets emballage betragtes det som en kulhydrat.