Kakao med essentielle olier er så smagfulde – min yndlings er den aromatiske mandarin, som giver en god varm kontrast til erytritolens kolde sødme. Man kan også bruge en enkelt dråbe pebermynte (men kun en!) hvis man i stedet vil have en følelse af jul og skiferie. Jeg har også prøvet bergamotte, som giver en rigtig farmor-feeling.
Kakao med mandelmælk og essentielle olier
Forberedelsestid: 2 minutter
Tilberedningstid: 2 minutter
Portioner: 1
Det skal du bruge:
200 ml usødet mandelmælk
1 tsk kakao (også usødet)
½ tsk eritritol
2 dråber essentiel olie af mandarin
Sådan gør du:
Varm mandelmælken i en microbølgeovn eller en lille gryde.
Tilsæt resten af ingredienserne, rør til det er godt samlet og kakaoen er smeltet.
Næringsindhold pr. 100g:
29 kcal
1 g. kulh.*
1 g. protein
2 g. fedt
1 g. kostfibre
Just for the record: Når der indgår en sødemiddel af polyoler i opskriften, er de ikke her medtaget som en kulhydrat. På sødemidlets emballage betragtes det som en kulhydrat.